Suleyman Magnificul TV-HD

Suleyman Magnificul TV-HD Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Suleyman Magnificul TV-HD. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

La vârsta de douazeci și șase de ani, când și-a început domnia, sultanul Suleyman devine cel de-al zecelea sultan al Imperiului Otoman, având ca scop construirea celui mai puternic imperiu și invincibilitatea otomanilor. Timp de 46 de ani, Suleyman Magnificul a condus strălucit Imperiul Otoman.
În 1530, tânărul Suleyman primea vestea succesiunii la tron în timpul unei petreceri vânătorești. Însoțit de cel mai apropiat prieten, Ibrahim, pleacă la Istanbul, la Palatul Topkapi, lăsându-și soția, pe Mahidevran, și pe fiul său, Mustafa, în palatul său din Manisa. Presimțea că va avea o domnie dincolo de visele sale.
În timp ce Suleyman și Ibrahim își începeau călătoria pe uscat, în Marea Neagra, o navă otomană își ridica ancora din Crimeea, aducând sclave drept cadou pentru noul sultan. Printre sclavele ce urmau să fie dăruite ca ofrandă sultanului se află Alexandra la Rossa, fiica unui preot ortodox din Ucraina. Alexanda fusese răpită din familie de tătări și vândută la palatul din Crimeea. Nu-și imagina că prin vărsare de sânge și intrigi avea să devină nu peste mult timp Hurrem, soția sultanului Suleyman și mama urmașilor acestuia.
La rându-i, Suleyman va fi nevoit să-și vadă prietenul de încredere, pe marele Vizir Ibrahim, decapitat, dar și să ordone moartea fiilor săi. Luptele pentru putere și jocul intrigilor devin tot mai aprige de la un episod la altul. Apar noi personaje, cum ar fi Isabella, o verișoară a regelui Ferdinand al Spaniei, care este răpită și vândută în piața de sclavi din Istanbul. Hurrem este orbită de gelozie pe femeia nou venită în harem. Tensiunile dintre regatele europene și Imperiul Otoman cresc din cauza unui aristocrat capturat.
Între timp, Suleyman pune presiune pe planurile de extindere a imperiului său, existând multe scene de luptă cu Alianța Europeană. Hurrem devine o femeie emancipată, singura soție a sultanului și consilierul său de încredere. Pe lângă afacerile politice, ea se va ocupa și de acțiuni caritabile, construind o moschee, două școli coranice, un spital pentru femei. Într-o lume în care femeia era aproape invizibilă, total supusă bărbatului și având doar rolul de a procrea, sclava Hurrem ajunge cea mai puternică femeie a Imperiului otoman.

Adauga in lista ta
Followed by 18 members

Episoade: Suleyman Magnificul TV-HD

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *