DURAN

DURAN Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din DURAN. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Intriga serialului „Duran” se învârte în jurul a doi tineri. Evenimentele se desfășoară în așa fel încât fiecare dintre personaje se găsește fără să vrea într-o situație dificilă de viață și trebuie să se străduiască din răsputeri să fie învingători. Tânărul participă la lupte de box nu numai în scopul de a câștiga bani, ci și pentru a găsi aplicație pentru caracterul său puternic de luptă și pentru a-și îndeplini dorința de a se testa în lupte corecte cu adversari periculoși. Nu toate luptele sportivului se termină cu succes, dar a ales această cale în mod conștient. Este imposibil să numim calm caracterul unei fete care diferă de mulți dintre semenii ei nu numai prin felul ei de îmbrăcare atrăgător, ci și prin comportamentul ei sfidător.
Ambele personaje sunt destul de neobișnuite, așa că nu este de mirare că, după o întâlnire întâmplătoare, decid să nu se mai despartă din nou. Într-o societate în care puterea aparține banilor, este extrem de greu să întâlnești iubirea reciprocă, să găsești prieteni care nu sunt capabili de trădare și tot ceea ce oamenii care au încă măcar ceva uman în suflet nu pot face fără.

Adauga in lista ta
Followed by 15 members

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *