Kursun | Glontul

Kursun | Glontul Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Kursun | Glontul. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

Povestea are loc în anii 1970 la Istanbul, Turcia.

Orhan ( Engin Altan Duzyatan ) este un tânăr procuror care nu se abține să facă nimic pentru a asigura justiția. I se oferă un caz dificil în care o tânără fată este ucisă și un fiu al unui congresman devine suspect de crimă.

Chiar dacă un suspect de crimă provine dintr-o familie bogată și puternică, Orhan este hotărât să rezolve cazul fără nicio teamă. Cu toate acestea, în curând își dă seama că acest caz de crimă este legat de lumea subterană din Istanbul. Astfel, Orhan este chiar împotrivit de supraveghetorii săi din sala de judecată.

Leyla ( Burcin Terzioglu ), pe de altă parte, este un jurnalist tânăr, ambițios și talentat. După ce tatăl ei a plecat când era mică, ea învață să nu aibă încredere în nimeni.

Leyla trăiește împreună cu mama ei care suferă de probleme de sănătate mintală și din acest motiv, Leyla dezvoltă o personalitate puternică. Ea își dedică viața slujbei sale și vrea să facă orice în căutarea adevărului.

Viața lui Orhan și Leyla se intersectează din cauza cazului de crimă. Orhan vrea să rezolve cazul, în ciuda tuturor obstacolelor, iar Leyla vrea să raporteze toate știrile publicului. Pe tot parcursul acestui proces, acești doi tineri nu au altceva de făcut decât să lucreze împreună împotriva mafiei care guvernează Istanbulul din culise.

În timp ce caută adevărul despre cazul crimei, găsesc un martor: Gulce ( Berrak Tuzunatac ). Gulce este o cântăreață de club de noapte care vede crima și explică faptul că această crimă este legată de relațiile mafiote. De când fata ucisă află ziarul care dezvăluie aceste relații mafiote, ea este ucisă.

Gulce se teme să se realizeze și nu vrea să fie martor pentru acest caz. Își dorește viața înapoi și vrea să-și protejeze copilul.

Povestea serialului Bullet (Kursun) este despre un tânăr procuror care nu se abține să facă nimic pentru a asigura justiția și un jurnalist frumos. Orhan va asigura în cele din urmă justiția și va rezolva cazul crimei? Oare Leyla va avea încredere în Orhan și va rămâne alături de el indiferent de ce? Vor reuși Orhan și Leyla să-și protejeze familiile și cei dragi în acest proces dificil?

 

,

Adauga in lista ta
Followed by 21 members

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *