Ufak Tefek Cinayetler | Razbunare pe tocuri

Ufak Tefek Cinayetler | Razbunare pe tocuri Serial Turcesc Online Tradus HD

· Actualizat pe · Postat pe

Ai disponibile toate episoadele subtitrate in romana din Ufak Tefek Cinayetler | Razbunare pe tocuri. Urmareste noile episoade subtitrate in romana fara intrerupere.

În liceu, Oya Toksöz (interpretată de actrița Gökçe Bahadır), Merve Aksak (interpretată de actrița Aslıhan Gürbüz), Pelin Tarhan (interpretată de actrița Bade İşçil) şi Arzu Kara (interpretată de actrița Tülin Özen) au fost prietene, dar un eveniment nefericit le-a făcut să o apuce pe căi diferite în viață.

După 20 de ani, cele patru se reîntâlnesc în orașul natal. Ce vor afla una despre cealaltă? Ce le mai apropie și, mai important, ce le desparte, mai ales că plutește și o crimă în jurul lor?

Cine sunt cele patru femei?

Oya Toksöz este protagonista întregii povești. Este o femeie puternică, cu un simț puternic al justiției, iar cariera de medic este foarte importantă pentru ea.

În liceu, Merve Aksak era liderul grupului format din cele patru prietene. Este frumoasă, malițioasă și inteligentă, dar întotdeauna caută să aibă controlul, indiferent de situație.

Căsătorită de tânără, Arzu Kara se concentrează pe bunăstarea casei sale. Are o fire mai…domestică, însă va deveni din ce în ce mai puternică odată ce temelia vieții sale se zdruncină.Pelin Tarhan este în continuare cea mai bună prietenă a lui Merve. Pare amabilă și naivă, dar poate fi chiar mai periculoasă decât malițioasa Merve. Este clasica femeie casnică, pentru care soțul este foarte important.

 

Adauga in lista ta
Followed by 9 members

Episoade: Ufak Tefek Cinayetler | Razbunare pe tocuri

Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *